Miért díszítik túl a kínai ruhákat?
Figyelt kérdés
a kínai üzletes ruhákról beszélek, ma is láttam ott egy jó kabátot, simán van zara minőség, szabásra is, azt erre az oldalán van egy csúnya fény logó, nem értem..és minden ruhájuknál ez van kb2016. nov. 4. 11:06
1/5 anonim válasza:
Mert úgy gondolják,így jobban el tudják adni, pedig pont az ellenkezőjét érik el vele.
Egy teljesen egyszerű pólót ugyanannyiért egy H&M-ben is meg lehet venni, és gondolom azért tűzdelik tele igénytelen szegecsekkel/műanyag strasszkövekkel,hogy ha valakinek ez jobban tetszik, feltétlenül náluk vásároljon.
2/5 anonim válasza:
És gondolom ezzel a vezető márkákat akarják imitálni,csak sokkal olcsóbban és gyengébb minőségben.
"Amit a Guccinak szabad,azt nekik is".
Csak sajnos ezeken a ruhákon az erőltetettség látszik.
A designer márkáknál más az anyag minősége, és még a díszítés is minőségibb.
A kínai ezt olcsó műanyagból oldja meg, amivel nem szebb, hanem visszataszítóbb másolatot alkot.
3/5 Sunshinedoll válasza:
Nem csak azokra jellemző ez, de egyébként a magyaroknak amúgy is bejön az ilyesmi csicsa, nézd meg a trendinek számító tipikusan magyar márkákat, mint a sugarbird meg a mayo chix, amnesia meg ezeket. Mindegyik kb használhatatlan, mert agyondíszített, rettenet olcsó hatást kelt a ruháik 90%-a.
4/5 A kérdező kommentje:
*fém logó egyébként, elírtam :D
2016. nov. 4. 13:01
5/5 anonim válasza:
ezért nem vásárolok kínais cuccokat. mondjuk egy éve vettem egy jó meleg fekete bundás pulcsit. annyira puha és meleg volt, hogy imádom. az elején sajnos van egy bazi nagy nyúl(elég bénán megrajzolva). de ahogy nézegetem most, le lehet róla szedni, neki is megyek :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!