Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol lehet ilyen polót kapni?

Hol lehet ilyen polót kapni?

Figyelt kérdés
link: [link] Sehol sem találom,előre is köszi

#fontos #kiszakított #Mark Thomas
2016. nov. 3. 21:47
 1/8 anonim válasza:
67%

Csak, hogy értelmes komment is legyen.

Ebay,Amazon..

Az, hogy ki milyen ruhába megy az utcára senkinek semmi köze.

2016. nov. 3. 22:03
 2/8 anonim ***** válasza:

Ovis koromban, mikor erdőbe mentünk, minden csipkebokron keresztül-kasul, azután nézett ki így a pólóm. A teljes hatáshoz lakásfestéshez kell felvenni azt a fekete pólót, amit anyud véletlenül kihipózott, majd irány a csipkés bozótos. Kimosod vagy 4-5 alkalommal, aztán ilyen lesz. De hogy utcára csak akkor vedd fel, ha csövesnek akarsz kinézni.

Komolyan, ha valaki ilyenekért pénzt ad, tényleg meggondolom, hogy nyitok egy boltot és eladom a gyerekkori játszós ruháimat...

Az agyam eldobom :D

2016. nov. 3. 22:06
 3/8 anonim válasza:
42%

Ha Magyarországon valakit meglátnak így:

[link]

VAGY így :

[link]

-----

Akkor, megy a szöveg, hogy hajléktalan,nyomorék semmirekellő.

Külföldön ez elfogadott, és 10x színvonalasabban él.

Nem azt mondom, hogy aki ilyet hord az mind gazdag, csak tipikus magyar mentalitás, amiből soha nem fogtok kinőni, mert havi 100k forint mellé agyat nem adnak.

2016. nov. 3. 22:23
 4/8 A kérdező kommentje:
A kérdés nem az volt,hogy mit gondoltok a pólóról,hanem,hogy hol lehet kapni.Azt meg had döntsem már el én,hogy mit veszek fel.Elvileg ez az az oldal ahol semmit sem ciki megkérdezni.Én csak azt kérdeztem hogy hol lehet ilyen pólót kapni,és nekem esik a fél internet.így tegyél fel kérdést...A 3. válaszolónak köszönöm.Vagy nem jól raktam fel a kérdést és ezért értettétek félre,de esünk neki mégegyszer.Valaki tudja,hol lehet ilyen pólüt kapni? Köszi,hja normális kommentet írsz. Az hogy mit gondolsz a pólóról rohadtul nem érdekel,szóval tartsd meg magadnak.Köszi
2016. nov. 3. 22:31
 5/8 anonim ***** válasza:
A H&M-ben van most ugyanilyen legalábbis itt nálunk férfi részlegen
2016. nov. 3. 22:58
 6/8 A kérdező kommentje:
köszi
2016. nov. 3. 23:50
 7/8 anonim ***** válasza:
40%

Keresd meg a honlapján, ez a kettő van

[link]

[link]

2016. nov. 4. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:
H&m
2016. nov. 5. 01:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!