1/10 anonim válasza:
Szerintem egy kicsit fogyhatnál, meg sportolhatnál. Es ne hordj ilyen pulóvert.
22/L
2/10 anonim válasza:
Nekem bejösz, maximum kicsit sportolhatnál de amúgy rendben vagy, csak nagyon nem egy korcsoport vagyunk :)
3/10 anonim válasza:
Semmi vállad, helyette van melled meg hasad, nem túl jó összetétel :D amúgy arcod hajad stb. rendben vannak, öltözködésed se gáz kicsit "szürke egeres" de gondolom itt nem éppen partyzni indultál szóval :D
6/10 anonim válasza:
Egy kis fogyás (nem kell izompacsirtának lenni, félre ne értsd, csak legyen egy kis férfias tartásod) és valahogy divatosabb vagy jobb ruhák. Mondjuk már egy ing is sokkal jobb megjelenést kölcsönözne.
7/10 anonim válasza:
szerintem semmi baj a kulsoddel:)
8/10 A kérdező kommentje:
Akkor èn nem èrtem minek koptatnak le a nők folyton
2016. nov. 2. 14:13
9/10 anonim válasza:
Képet kellene még linkelned, mert elsőre én is a hátizsákot és a pulcsit szúrtam ki. Jóllakott napközis benyomását kelti. Egyébkét az arcod kifejezetten szimpatikus, helyes, csak az öltözködésre vagy viselkedésre tudok gondolni amin változtatnod kell.
10/10 A kérdező kommentje:
Töltöttem fel! Itt található! http://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randiz..
2016. nov. 2. 16:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!