Van, aki télen is szövet kabátot vesz fel?
Figyelt kérdés
2016. okt. 30. 20:57
2/12 A kérdező kommentje:
Akkor mégsem vagy olyan hülye, mint amilyennek tűnsz.
2016. okt. 30. 22:23
3/12 A kérdező kommentje:
Na szóval gyengébbek kedvéért: Szövetkabit jobban ősszel hord az ember, de kíváncsi vagyok vannak-e, akik télen is viselik.
A normális válaszokat köszönöm! :)
2016. okt. 30. 22:27
4/12 anonim válasza:
Az utóbbi időben én is csak télen hordom, de pont hogy ősszel nem az enyém elég melegen tart én meg alapból inkább a hideget kedvelem szóval így alakult 22/F
5/12 anonim válasza:
En telen hordom. Van alatta egy termo polo pulcsi sal es szuper meleg meg amugy ezek a pugi kabatok nem allnak jol ugy nezek ki mint aki kinotte xd mivel magas es vekony vagyok szovetkabaton kivul egyetlen egy se all jol... :Dmarad-20 fokban is
6/12 anonim válasza:
Én egész télen hordom.igaz az enyém nagyon hosszú nem tud alá befujni a szél.
7/12 anonim válasza:
Igen, az téli kabát. Vannak drága bélelt szövetkabátok is, azok jó melegek, egyébként ha a tiéd nem az és nagyon hideg van, akkor a hosszú orkán melegebb. Attól függ, hány fok van meg esik-e, ugye.
8/12 anonim válasza:
Én megsülnék ősszel a szövetkabátomban. Szóval igen, vannak akik télen viselik.
9/12 anonim válasza:
csak azt. nem tetszenek ezek a pufajkák.
10/12 A kérdező kommentje:
Én is abban képzelem el a rosszabb időt, de most voltam 1-2 boltban, Bershka, H&M, Stradi, C&A és nem találtam olyat, ami megfogott volna. Hol lenne érdemes még megnézni? Karcsúsított, térdig erő és NEM fekete lenne az elképzelésem... :D
2016. nov. 7. 08:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!