GT cipő manufaktúrát ismeri valaki?
Ma futottam bele a GT cipő manufaktúra honlapjába, ami szinte egy az egyben Tisza cipő koppintásnak tűnik, a cipők is, a leírás is.
Ez nem is lenne baj, mert az ára szinte a fele és a minőségről jókat írnak. Mindössze az a gyanús nekem, hogy alig írnak róluk és sehol nem is említik meg a Tiszával való nyilvánvaló hasonlóságot. Mind a cipők, mind az hogy manufaktúra igen hasonló.
Kicsit kései a válasz, de azért leírom, hátha valaki még idetéved. :) Én rendeltem egy GT cipőt pont azért, mert nagyon hasonlónak tűnt a tiszához (minta, haránt emelés), de 1 hét használat után vissza kellett küldenem, mert
- sokkal vékonyabb volt mindenhol, mint a tisza
- rideg volt, rossz érzés volt hozzáérni
- az Achiles-ínnál olyan kemény volt, hogy 1 hét után is tört
úgyhogy én inkább kifizetem a tisza-árat
A kérdező vagyok, azóta én is beszereztem egy GT cipőt és elégedett vagyok vele. Szerintem hasonlít a Tiszára, de kevésbé sportos, nekem jobban tetszik, de hiányoltam belőle a talpbetétet, a Tiszában sokkal jobb volt. Nekem megfelelő rezgés csillapítás hiányában kattogni kezd a térdem, ez a GT-nél újra elő is jött. Viszont egy 3000-es Ft-os zselés talpbetéttel megoldottam, ezzel pedig kényelmesebb számomra, mint a Tisza volt.
A cipő és a talpbetét együtt pedig még mindig 20-30%-kal olcsóbb, mint a Tisza mostanában. A tartóssága pedig majd kiderül, egyelőre 3 hónapot hordtam, a talpa már kezd kicsit kopni, de nem vészes.
A tavaszi időre való Tisza cipőm már tönkre is ment, valószínűleg jövőre veszek egy újabb GT cipőt.
Sziasztok!
Tisza vagy Gt cipőt vegyek?
Egyszerűen nem tudok dönteni....
Tiszta fehér kivitelben gondolkodom, mert szép és mindenhez megy, és a két modell nagyon hasonló egymáshoz..
Küllemileg, varott gumi talp, mindkettő minőségi bőrből..
Néhányan azt írtátok, talán a tisza kényelmesebb/ konfortosabb...
Választani kellene, de hogyan??
Aki mindkettőt használta, az mit javasolna???
Várom válaszaitokat, köszönettel...
Én most vettem 1 pár g&t aktív óceán kék,anatómiai kialakítású sportcipőt.
Ez a cipő egy metermű! Nemcsak szép kívűlről,de rendkívül precíz varrású. Kényelmes,és nagyon stabil érzés benne járni.Az ugyanilyen árkategóriájú (28.000 ft) külföldi,nagy sport márkájú cipőkben való járás sokkal rosszabb! Ez a cipő a minősítésem szerint teljesen anatóiai kialakítású,megvásárlását a tartási,járási nehézséggel küzdők számára 100 %-osan ajánlom!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!