Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ismérvek alapján tudom...

Quatermain kérdése:

Milyen ismérvek alapján tudom meg egy cipőről, hogy eredeti-e vagy sem?

Figyelt kérdés
Gondolok itt például a Pumára. Ott mit kell nézni? A doboz ugyanolyan, mint az eredetié, ez kevés. Címke? Márkajelzések elhelyezkedése és száma? Hologram matrica a belsejében? Részletes infó kell.
2016. okt. 27. 20:28
 1/3 anonim ***** válasza:
Nem zugárustól kell venni. Hivatalos márka-képviseletben kétlem, hogy hamis termékeket árulnának.
2016. okt. 27. 20:45
 2/3 cecee válasza:
Pl en rendeltem 1 converse cipot, es a converse felirat csak matrica volt. Az eredeti az varva van. De gondolom a pumanal is, bele legyen varva a puma jel.
2016. okt. 27. 20:46
 3/3 A kérdező kommentje:

Nézzük a Nike-t, annak a logója 99%-ban ragasztott, legyen az márkaboltban vagy zugárúsnál. Patthelyzet. Ilyenkor mi van?

Egyetértek, az eredeti Converse varrott logós, de van varrott logós replika is, több jellemzőre kell figyelni, vannak profi replikák, de nem készítettek olyat ami minden téren hajaz az eredetire.

A Puma cipő oldalán speciel nincsen Puma logó, hanem a jellegzetes ív, a Puma logo a nyelvében van általában, de van belül a talpában valamint a talp alatt is, de egészítsen ki valaki ha tévedek, ezért van a kérdés, ami még mindig fennáll.

2016. okt. 27. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!