Miért nincsenek BÉLELT szövetkabátok? Amennyiben valaki mégis talált, elárulná, hogy hol?
Szövetkabátból is van sokféle.
Vannak vékonyabbak, amiket én csak ősszel, tavasszal tudok hordani. Ezek rövidebbek is, fenék alá érnek.
De van egy komolyabb, vastagabb, az jó télen is. Ez jó hosszú is, talán azért is melegebb, térd alá ér.
Ilyen tipikus divat üzletekben nem fogsz találni. Én ezt a vastagot kb. 15 évvel ezelőtt vettem és akkor volt 20 ezer forint. Szóval most olyan 40-50 lehet az ára egy komolyabb kabátnak. A tipikus bevásárlóközpontos üzletekben én is csak vékonyakat látok.
Egyébként nagy hidegben én pufit hordok, ami nem olyan pufi, de jó meleg. Szövetkabátot alkalmakra, vagy amikor nincsenek mínuszok.
"nem téli kabát"
De úgy árulják, csak bélés meg nincs benne. És az agyam fel nem fogja, hogy miért ne lehetne abba is tenni, miért ne lehetne az is normális télikabát?
3.: Panhof? Nem ismerem:) Az egy márka, egy üzlet, egy helység? Vagy?:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!