Mi a véleményetek?
Figyelt kérdés
Nemrég vettem egy cipzáras kapucnis felsőt ami kb. a fenekem aljáig ér. Szerintetek gáz hogy nagyobb mint az én méretem?
17/f
178cm
2016. okt. 23. 19:05
1/4 anonim válasza:
Véleményem szerint ennyi infó nem elég ahhoz, hogy ezt eldöntsem.
2/4 A kérdező kommentje:
Mire lennél még kíváncsi?o_O
2016. okt. 23. 19:19
3/4 TappancsMancs válasza:
Két dolog. A kapucnis felsőnél pontosabban is írhatnád, bár a lényeg érthető. Van ún. pulóver kabát (cardigans coats, cardigan sweaters). Nézegess rá, én F vagyok így nekem nincs ilyenem de nőkön teccik. Hogy a kérdésre válaszoljak: 1. méretek vannak sok félék, nekem van ami vállban pont jó és az ujja olyan hosszú hogy épp kilátszik az ujjam vége, de megvettem mert tetszett és majd elviszem szabóhoz. 2. Ha a válla és ujja jó akkor okés és lehet hogy pulóver kabát igazából vagy neked az. Jól álljon.
Lehetne akár ilyen hosszú is:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!