Férfi leggings (meggings) alá vesznek a férfiak alsónadrágot?
Mondjuk En harisnyat veszek nadrag ala es mindeg fecsket hordok.
Valoszinu ez ala is az a kenyelmes.
A kifutókon a nőkön sincs sokszor melltartó átlátszó blúz alatt sem. Ettől még nem úgy viseli az ember, mint ahogy a divatbemutatón bemutatták...
Egyébként meg a leggings bármelyik nem is viseli, csak hosszított felsővel oké. A genitáliákat a másik pofájába nyomva nem. Innentől mindegy, hogy húzol-e alá vagy sem, úgyis eltakarod, ha nem akarsz full ízléstelen lenni.
Miért àrulnak valahol meggingst?
Én cicanacik alà fecskét vagy hsarisnyàt veszek.
Sztem a kifutófiúk is vesznek fel alsót.
Ilyet bárki hord a valóságban? Az oké, hogy a farmer alá veszek egy ilyesmit ha k . rva hideg van, de csak így?
Futni meg biciklizni, max.
A lanyok is hordjak a leggingset nem? Utolso!
Ugyan olyan mint a ferfi oltony noi megfeleloje a kosztum!
Ezt is csak "ugy" hordjak a nok nem valami alatt....
6: a nőknek nem kell takargatni alkalmanként az ágaskodó farkukat odalent, de ha ez téged felvillanyoz, hát hajrá!
Mint mondtam, futáshoz én is hordok, bár pont ezért tisztában vagyok a hátrányaival - ha szembejön egy dögös csaj, akkor nagyon kell uralkodnom magamon, hogy ne legyen látványos a helyzet...
A felsod ha hosszitott akor johet szembe egy dogos csaj...
Minek hordjak kosztumot,ha nekunk oltony van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!