1/5 anonim válasza:
képen nagyon jól néz ki, de valójában nem olyan menő ám :)
nagyon gyenge műbőrből van, a szerkezete pedig a leggyengébb kínai, még csak nem is miyota!
2/5 anonim válasza:
Nem tetszik, idősebb valakin tudnám elképzelni...
3/5 anonim válasza:
Képen szép, de élőben garantálom, hogy nem ilyen. A miyota pedig egy jó JAPÁN szerkezet. A Citizien is ilyen szerkezettel szokott órákat készíteni.
Amúgy, ha ennyire olcsón akarsz órát, akkor a Casiokat ajánlom. Japán szerkezet van benne (ami elég jó, ugye nem összekeverendő a kínaival). Használtan szoktam én órákat általában, de én sűrűn cserélgetem.
4/5 anonim válasza:
utolsó: bocs, ha úgy tűnt, hogy leszólom a miyota szerkezetet, és tudom, hogy japán, csak azért említettem mert a miyota 2115-ös szerekezetet szokták rakni a nem csúcskategóriás, de nem is a gagyi órákba, tehát amit megkaphatsz egy tízesért akár :) és persze, gyártanak nagyon jó minőségű szerkezeteket is, amik évekig nagyon pontosan mutatják az időt, de amit említettem az is egész jó, csak nyilván egy bizonyos árkategóriájú órákba rakják bele, ami arányos a minőséggel is, nos amit a kérdező linkelt az tízszer rosszabb mint amiről én beszélek
5/5 anonim válasza:
Utolsó válaszoló, azért a Seiko, Casio, Citizen órái Japán gyártók legjobb órái, amit a Miyota szerkezetekről tudni kell az a következő, az olcsóbb Miyota szerkezetekben több a műanyag, nem több még a legolcsóbban sem mint a fém része, de több mint egy sok 10-100 ezer Ft-os Citizen, Casio órában lévő Miyota, pl: Q&Q órába is Miyota van, de az már egy olcsóbb és lebutítottabb Miyota, de még mindig nagyon jó az árához képest, mert ugye nem mindenki ad ki órára sok 10 vagy 100 ezer forintokat, és egy olcsó de jó minőségű Japán órába olcsóbb de azért jó minőségű Miyota szerjezeteket raknak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!