Párduc mintás ruha színházba?
Figyelt kérdés
Van egy szürke párduc-leopárd mintás ruhám, amit fekete harisnyával és cipővel kombinálva szívesen felvennék színházba.
Szerintetek így nem gáz beállítani oda?
Azért van ilyen gondolatom, mert egyesek prostisnak vagy cigányosnak tartják ezt a mintát.
Nyilván rózsaszín rikító cuccokkal nem venném fel.
Tehát elviselhető? Ti mit gondoltok erről a mintáról?
2016. okt. 19. 12:54
2/8 anonim válasza:
A párduc minta szerintem közönséges, én csinosat még nem láttam. Egyetértek az 1-es válaszolóval... Szerintem vmi egyszerű , csinos ruhát vegyél fel.
3/8 anonim válasza:
Szerintem se illik egyáltalán! Biztos találsz egy szép elegáns, ízléses ruhát, amelyet felvehetnél színházba. Azt a ruhát tartsd meg egy buliba.
4/8 anonim válasza:
Színházba tényleg nem jó. Bár vannak prolik, akik farmerbe mennek, de ők a kis kivétel.
A többség elegánsan megy.
Kosztüm, koktelruha, csinos alsó egy szép Bluzzal vagy felsővel.
Azt a partyruhat nem vedd fel színházba. Ne a kevés kivetelhez tartozz, aki nem tudja mi az illem.
5/8 anonim válasza:
Valami alternatívabb színházba még elmenne, de elegánsabba szerintem semmiképp. Egy leopárdminta szerintem nem elegáns, inkább bulizós, színházba visszafogottabb ruha illik.
6/8 A kérdező kommentje:
Nem! Nem parti-koktélruha, hanem egy hosszú ujjú kötött, párduc mintàval.
2016. okt. 20. 14:39
8/8 anonim válasza:
Ezt most felejtsd el! Színházba még farmerbe sem illik menni. Nem hogy párduc mintában... Bocs de egy szóval: NE!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!