Aki már csináltatott mennyire fáj a Helix piercing berakatása?
Figyelt kérdés
És melyik a jobb lövetés vagy szúrás?2016. okt. 18. 22:34
1/9 anonim válasza:
Nekem lőtték, és nem fájt. Forward helix-et szúrták, az fájt.
Egyik sem gyulladt be.
2/9 Sunshinedoll válasza:
Porcba a szúrás szerintem praktikusabb. Nekem maga a szúrás nem fáj, de nehezebben gyógyult, mint akár a fülcimpában lévő ékszer, vagy egyéb, nem porcos területen lévő
3/9 anonim válasza:
Porcba szakember nem lő, csak szúr. Nekem baromira fájt, de nem bántam meg, jól néz ki.
4/9 anonim válasza:
Én hétfőn szúrattam 2 helixet. A szúrás maga eléggé kellemetlen. Maximum az fáj, amikor a piercer behelyezi az ékszert, de az egész procedúra alig 1-2 perc. Szerintem teljes mértékben kibírható. KIZÁRÓLAG SZÚRNI szabad, mivel a lövés az roncsolja a porc szöveteket. Van akinek nem lesz baja a lövéstől, de az igazi piercingesek csak szúrnak.
Piercinget csakis kizárólag piercinges boltban érdemes csináltatni. Kozmetikusoknál és szépségszalonokban nem olyan megbízható a dolog.
5/9 anonim válasza:
Előző vagyok. Még annyi, hogy: 2005-ben lőttek nekem fülcimpába. 2013-ban lőttek fülporcba. Mindegyik lövés után nagyobb problémáim voltak: állandóan begyulladtak, véreztek, gennyeztek, stb..Van amelyik még most is érzékeny ha egy napig viselek benne fülbevalót. A hétfői szúrás óta még kis pirosság sem fordult elő, és ma már meg sem érzem a helixet. (persze ehhez hozzájön a napi rendszeres, megfelelő ápolás/fertőtlenítés)
6/9 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm az értelmes válaszokat!!! :)
2016. okt. 23. 13:27
8/9 anonim válasza:
Èn magamnak csináltam tűvel.Úgy voltam,hogy egye fene,ha fáj,abbahagyom.Alig èreztem valamit.Tudom,hogy nem túl jó döntès,de termèszetesen teljesen biztonságos dolgokat használtam.Azóta sem lett semmi baj,azon kívül,hogy egyszer azon a felèn aludtam s kicsit bepirosodott.Ne a fájdalomtól való fèlelem állítson meg abban,hogy csinálj :)
9/9 anonim válasza:
Ma csináltattam,nekem nem fájt,de nyilván kellemetlen volt.Porcba szúratni ajánlott,mert a lövetésnél eltörhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!