Fehér bőrhöz milyen színű ruha illik?
Figyelt kérdés
Télen lesz a szalagavató, amire meg vagyok hívva, fehér bőröm van, és nem nagyon terveztem szoláriumba járni, szőkés hajam és zöld szemem van. Egy piros ruhát képzeltem el, de fejben nem igazán tudom milyen színek jöhetnének még szóba.2016. okt. 17. 23:17
1/3 anonim válasza:
Én is egyből egy piros árnyalatra gondoltam, de inkább vörösre. Szerintem az jól nézne ki:) Bár van az a mondás, hogy egy fekete koktélruhával sosem foghatunk mellé. Ebben is van valami:D
2/3 anonim válasza:
a sárgás, nagyon bőrszínes pasztelles árnyalatok kivételével szerintem kb bármi jó, de főleg az élénk színek, ha szereted őket. a piros, bordó jó ötlet, de egy smaragdzöld vagy szép mélykék, bíborvörös is jól állna. vagy az örök klasszikus fekete.
3/3 A kérdező kommentje:
Köszi srácok :)
2016. okt. 19. 20:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!