Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki vásárolt már különböző...

Linnax kérdése:

Ki vásárolt már különböző országból származó cipőt? Egyazon méretek különbözőségéről kérdeznék. Vettem már ugyanazon számból a lábamra kicsit is meg nagyot is!

Figyelt kérdés
Sokat vásárolok az interneten, de már többször megjártam a méretekkel. Európába még csak-csak visszaküldöm cserére, de a tengerentúlra nehezen reszkíroznám meg. Cipőt vennék az USA-ból, vajon az ottani méretek mennyire kompatilibisek az itthonival? Konkrétan a Lightinthebox.com oldalról vásárolnék. Az esetleges konkrét véleményekben a ruhafélék és a megbízhatóságuk is érdekel.

2016. okt. 17. 09:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
29%

Ja. De az rizikós. Éppen emiatt az elsőt itthon veszem meg, igy fel is tudom próbálni. De vettem már ismeretlen cipőt is, amit egy próba után már nem vettem volna meg. Cserébe van egy alig használt cipőm, amit itthon nem lehet kapni. Illetve van egy másik a i után rájöttem hogy kell a tépőzár. És mindegyik Etnies. Az első egy fusion one, és cm-re stimmel, csak nincs olyan párnázott sarka, tehát alapvetően nagy, ugyanakkor van egy cartel midem, ami épp jó, az lehet e picit nagyobb. Amit itthon felpróbáltam az a number mid, ebből van 3 és scout, ebből is van 3

A 49%-os hülye voltam, akiről a többség úgy gondolja nem tudj miről beszél. Ja és vettem még az etnies europe-tól most egy fader-t, az még nem tudom jó e. És ez mind egy méret.

2016. okt. 19. 17:26
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
Ja és már írtam is a holland központnak, hogy legyen újra tépőzáras mid cipőjük.
2016. okt. 19. 17:31
 13/16 anonim ***** válasza:
29%
Ja és ami kimaradt, a cipőket Hollandiából, Németországból, Angliából, USAból vettem, az ebayen keresztül.
2016. okt. 19. 17:34
 14/16 A kérdező kommentje:
Igazad van, nagyon kajla vagyok. Köszönöm a segítséget, lemondtam.
2016. okt. 20. 09:43
 15/16 A kérdező kommentje:
Ó, köszönöm ezt a részletes felsorolást! Szépen ki is fogom innen másolni magamnak. Nemrég vettem egy angol cipőt, az nekem is jó lett. Viszont több helyről változatosabban lehet válogatni, vásárolni. És ha neked stimmelt, akkor gondolom, nekem is fog, mert ez a kínai egy tragédia! Van, hogy tényleg két számmal nagyobbat kell vennem. Őszintén szólva inkább csak kerti papucsot szoktam venni, meg sikerült egy nagyon helyes kis balerinát találnom, abból csak egy számmal nagyobb kellett. Tetszetős, meg szokták kérdezni, hol vettem. Egyszer már mostam is, nem lett baja. De a kínai cuccokra nem ez a jellemző. (Tisztelet a kivételnek.) Szóval köszönöm a tippeket!
2016. okt. 20. 09:54
 16/16 anonim ***** válasza:
100%

Lényegében most ez a kör lezárult. Remélem, segítségedre voltam a válaszaimban.

A kínai cég, gyártás stb. dologról szeretnék még szólni, noha ez nem része a kérdésnek.

A kínai nem egyenlő a gagyival. Sokszor igen, de nem minden az, ami onnan származik.

Az üzletünkben forgalmazott brandek mindegyik európai, illetve USA-beli. Nagy, vezető márkák. Székely szerint pl. brit, német, finn, norvég termékek.

A gyártás helye mindegyiknél Távol-Kelet. Pl. az egyik márka fejlesztőközpontja Anglia, de a termékek gyártási helye Kína, Thaiföld, Korea, Vietnam. Igen, egy márka, egy termékcsaládja különféle országokban készül.

Európai gyártás nincs.

Ezekben bátran meg lehet bízni.

Ezekben az országban, ugyanazon a gépsorokon, ugyanazon anyagokból és technológiával készülnek olcsóbb holmik is, kevésbé jól csengő név alatt. Ezekkel sincs baj. Azért olcsóbb, mert a divat közben változott, a legújabba fejlesztések hiányoznak belőle. De csak ennyi.

És kétségtelen, hogy rengeteg bóvli is van, a hamisítványokról nem is beszélve.

2016. okt. 20. 12:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!