Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Megéri jó állapotban levő...

Megéri jó állapotban levő használt márkás cipőt venni olcsóbban?

Figyelt kérdés
szeretnék venni converse, vans cipőket de ha újan veszem romániában (mert nemtudom magyarországon mennyi) 10szerese az új az alighasználtnak. te újan veszed? reggel megyek, így sok választékom lessz. még soha sem vásároltam használt holmit. ugye megéri?
2010. ápr. 25. 22:46
 1/7 anonim ***** válasza:
hát én cipőben inkább megvenném az újat, mert ki tudja, aki előtted kordta, széttaposta, más formájú volt a lába stb.
2010. ápr. 25. 23:43
 2/7 A kérdező kommentje:

de akkor sem ha viszonylag jó állapotban van?

és meg nézem tetőtöl talpig, hogy jó-e rám.

mert ott vannak ilyen szinte újak a tesóm szerint. Ő is vett magának és mindha új lenne.

2010. ápr. 26. 18:45
 3/7 anonim ***** válasza:
8%

Hát csak ha nagyon újnak néz ki.

De azt nem értem, hogy ha valakinek nem telik márkás ruhákra miért tesz úgy mintha lenne rá pénze, és veszi a használtat??? Aztán majd menőzik, hogy hű, neki mije van?

2010. ápr. 29. 07:44
 4/7 anonim ***** válasza:
67%

ma 07:44

Te jó nagy tirpák vagy:D

Nyilván nem menőzésből vesz márkás holmit,hanem tudja,hogy a gagyi csíínai cipők szétmennek két hét után.,

De te gondolom magadból indulsz ki,elitkém:)

2010. ápr. 29. 15:13
 5/7 anonim ***** válasza:
37%

Hogy a kérdésre is válaszoljak,szerintem,nyugodtan vedd meg a használtat, persze ,ha nem rongyosra hordot...

Jobban megéri hidd el.

2010. ápr. 29. 15:14
 6/7 anonim ***** válasza:
0%

Pont nem magamból indultam ki. Én csak márkás ruhákban járok, persze nem luxus holmikban, és nem vagyok rá büszke.

De azok, akik turikban veszik csak meg a Zarat, mert csórók, azok mindig menőznek, hogy márkás cuccokat hordanak....

A minőség pont nem a Converse-nél kezdődik....

Üdv, 25, L

2010. ápr. 29. 16:05
 7/7 A kérdező kommentje:
hát.. nem menőségböl veszem, csak még soha sem volt márkás cipőm és már annyira unom, hogy a kinaiak hamar szétmennek:)
2010. ápr. 29. 16:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!