Lányok! Mit gondoltok erről a ruháról? 21/L
2016. okt. 16. 09:24
2/11 anonim válasza:
Egy szado-mazo swingerpartin jó lehet.És ez nem ruha.
3/11 anonim válasza:
Férfiszemmel nekem nagyon bejönne. Domina szerkónak el tudom képzelni. Ahogy a #2-es írja.
4/11 Ylyria válasza:
Az első gondolatom: "Hááát Ööö...fura..."
Amúgy meg egyet értek az elöttem szólókkal. Hova vagy mire kell ilyet felvenni ha nem szado-mazo partira? Vagy arra kell neked is? Mert akkor tök jó.
6/11 anonim válasza:
Hova? Ágyba? Nem vagyok konzervatív szexuális téren, de ez a szado-mazo cucc nem jön be, főleg nem ilyen kényelmetlennek tűnő ruhában.
7/11 anonim válasza:
Nekem tetszik.
Persze csak zárt ajtók mögött, az ágyban. :D
8/11 anonim válasza:
szuperhősös is lehetne egy comic conra
9/11 anonim válasza:
Szadó mazo cucc beütésű.
A kép alapján úgy érzem: Te varrtad?
A varrás hanyag, nem pontos, ahogy a szabásminta se.
Ha varrsz próbálj meg pl valami elegánsabb darabot ami nem szex-cuccra emlékezteti a népet. Esetleg a szex témában a hasonló fétises emberek közt elterjedt lenne ><
Én is varrok (ruhatervező szakon tanultam) és szép hobbi is, ha az ember elég kreatív. Egyedibb lehet az átlag néptől, ami jó érzés.
23-N
Dumálhatunk ötletektől ha netán van közös hang.
10/11 anonim válasza:
Az anyag széle sincs eldolgozva (fehér szögletes részek széle)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!