Ha a turkálóba adok be ruhákat, akkor azért kapok pénzt?
Figyelt kérdés
Megy a PONT!!!!2016. okt. 15. 13:30
1/4 anonim válasza:
A legtöbb turkáló nem vesz be ruhát, de ahol mégis, ott adnak érte pénzt, bár biztos, hogy szinte potom pénzt fogsz kapni kilójárét.
2/4 anonim válasza:
Nem, sajnos, nem csak hogy pénzt nem ad, de be sem veszi ingyen sem! már én is próbáltam... Otthagytam egy parkban a guberálóknak.
3/4 anonim válasza:
HA ruhaBIZOMÁNYIBA adod be, akkor kapsz érte pénzt
4/4 anonim válasza:
Turkálókban nem veszik be, bizományikban igen, de nagyon kevés pénzre számíts. Ha mindenképp szükséged van pénzre, inkább próbáld meg eladni jófogáson vagy facebookos csoportokban. Ha jószívű vagy és nem ragaszkodsz a pénzhez, add oda a rászorulóknak. Vannak erre kihelyezett konténerek, vagy kereshetsz a lakóhelyed közelében otthonokat. Mi pl értelmi fogyatékosoknak adtunk több zsák ruhát és cipőt, borzasztóan hálásak voltak az ápolók és a betegek is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!