Szürke, barna, fekete színeket hogyan lehet keverni?
A problémám a kövekező.
Volt barna kabátom barna csizmával, de a kabát már tönkrement, viszont a csizma még jó. Most már csak egy fekete és egy szürke kabátom van. Veszek egy fekete csizmát, mert az tuti jó mindenhez. De milyen színű táskát vegyek? Szeretném hordani a barna csizmát, de mivel? Ha a táska barna lesz akkor elég ahhoz, hogy tudjam hordani a barna csizmát? Viszont akkor a szürke kabátot felejthetem el, mert ahhoz a barna nem megy. Ha fekete táskát veszek akkor ugye hülyén nézne ki, hogy fekete kabát-fekete táska-barna csizma? Ti milyet vennétek a helyemben?
A feket-barna nekem is tetszik, csak a szürke-barna nem. Az valahogy nagyon nem illik össze.
Ha barna táskát veszek, akkor nem tudom felvenni a szürke kabátomat, csak a feketét. Ha fekete táskát veszek akkor viszont nem lesz mivel felvenni a barna csizmám. Na ez a bajom :( Esetleg egy olyan összeállítás szerintetek milyen (privátban küldték az ötletet), hogy barna csizma-fekete kabát-fekete táska és barna kesztyű?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!