Melyik cipőt választanátok?
Nem tudom megéri-e az árukat. Szeretném, ha legalább 1 évet kibírna a cipő, mert idáig kínai vackokat hordtam és elég sűrűn kell őket cserélgetni.
Nem divat márka a nike, nem számít gáznak ilyet hordani?
Linkelhettek más cipőket is ilyen árban, ha van kedvetek.
Ezek egész jók. Nem gáz. Szerintem a rikító, nagyon csicsásak gázosak. Ez nem tipikus divatcipő. Egyszerű, sok mindenhez passzol.
Nekem az első jobban tetszik, de a második is jó.
Nem is túl drágák ennyi pénzért.
Én is ,,kínai vackokat" hordok, mert ugye egy 15 000Ft-s cipőt megvenni úgy, hogy kinövöm 2 hét alatt...elég necces!
Viszont nem hiszem, hogy még túl sokat nőne a lábam, úgyhogy én is szeretnék valami márkás, kitartóbb cipőt venni. :)
Nem gáz!
Nekem a 2. jobban tetszik.
Ha olyan cipőt szeretnél, ami több ideig bírja, akkor a cipő talpát figyeld meg, hogy varrva vagy ragasztva van-e.
A varrott általában sokkal tovább tart! Mondjuk ez is cipőfüggő...
Utolsó. Abszolút cipőfüggő. A 60 ezres Jordan cipők talpa is ragasztva vannak és sosem jönnek szét.
Kérdező, én a helyedben még hozzácsapnék 5 ezret legalább, és vennék egy 20 papíros kategóriát. (Minimum)
20 alatt sanszos, hogy széthullik egy éven belül... Ki lehet fogni jót, de hosszútávon mindenképp jobban jársz egy 20+ kategóriával, az 2-3 évet is kibír, ha vigyázol rá.
Elnézést, hogy megejtettem egy költői túlzást! :'D
Látom figyelnem kell erre is.
Amúgy én lazában nyomom.
Nagy lábon élek...problem? xDD
2-es voltam
Szerintem se gáz, ezek jó cipők, és ennyi pénzért megéri:)
A második fazonja nekem jobban tetszik, a kérdésedre válaszolva.
Amúgy én kb. 8 évesen kaptam egy Nike cipőt, ami 2 évig simán bírta, pedig úgy nyúztam... Csak kinőttem:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!