Lányok, mi a véleményetek róla ha egy férfi ilyen cipőt (bokacsizmát) hord? (KÉP)
Na latod!
Maris bukik az uniszex meghatarozas...
Ez egy alkalmi téli cipő, legalábbis nekem. Van egy a tavasztól őszig tartó időszakra is, alapból pedig komolyabb utcai/sportcipőim vannak.
A képen láthatót arról másolták, ami nekem is van. Jól néz ki egyébként, és ha egy 160 ojrós Hilfiger fazon nem ciki, akkor ez sem az... Aki mást mond, annak el kell oszlatni a ködöt a fejében...
Úristen 12-es,nemár
Miért arról másolták volna? Csak azért,mert az méregdrága? :D
A kettő között annyi a hasonlóság,hogy mindkettő chelsea bakancs,és kész. Nem arról másolták.
Kérdező: Nem vagyok lány,de simán felvehet ilyet egy férfi,sőt nekem még tetszik is.
14:
Na persze...
Az Adidas kosarascipői is csak véletlenül hajaznak a Jordan és LeBron cipőire...
A formát a nagyok találják ki, a kicsik meg másolják. Ennyi.
A gyártók, mindig copyznak egymásról, manapság a nagyok is a másik nagyról, de még az autógyártásban is ez megy. Ne legyél naiv...
(12-es voltam)
Akkor én azt mondom,hogy egy másik méregdrága márkáról másolták. Akkor most kinek van igaza?
Nyilván másolják egymást,de képzeld, nem Tommy Hilfiger találta fel a chelsea bootot. Már a születése előtt is létezett.
Egy kosarascipő ezerféleképpen nézhet ki. Lehet másolni dizájnt,új készítése technikákat,sok mindent. De egy chelsea bakancs az chelsea bakancs,és kész.
Ráadásul amit linkeltél,az nem is hasonlít a kérdező által linkeltre. Mindkettő fekete és mindkettő chelsea bakancs. Ennyi a hasonlóság.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!