Szerintetek ciki ha valaki még idén is nike air max cipőt hord?
Figyelt kérdés
Pl. fehér, szürke vagy ilyen szolidabb színekben.2016. okt. 9. 00:49
1/12 anonim válasza:
teljesen lényegtelen hogy milyen.
2/12 anonim válasza:
Szerintem nem ciki.Sok emberen látok.:) L
3/12 anonim válasza:
Már miért volna ciki? Szerintem sokkal normálisabb egy nike air max, mint monjuk az adidas superstar, vans authentic stb. Az utóbbi 2 nagyon tömeg cipővé vált. A nike air maxet legalább sokkal több félében gyártják mint az előbb felsoroltakat.
4/12 anonim válasza:
3# ízlés kérdése, de az adidas super star legalább nem hamisítványban pompázó Pámélát utánzó cicanadrágos tunikás(cigány)királynők meg pujárók tömegcipőjeként híresült el.
Én még mindig ideges leszek ettől az air max témától, mert kb. 20 éve szeretjük a modellt, erre most a leggusztustalanabb réteg kapta fel magának.
5/12 anonim válasza:
Egy superstar vagy egy puha creeper ezerszer jobb. De nyilván ha van air max cipod akkor hordjad. Újat én biztos nem vennék belőle. Boldog boldogtalan hordja hamisitvanykent illetve noname kivitelben. És igen, ezeket a színes darabokat főleg a nem idén barnult réteg hordja ízléstelen kombinaciokban.
6/12 A kérdező kommentje:
Van adidas superstar cipőm is egy ideje, de most lett lehetőségem, hogy air maxot is tudjak venni. :)
2016. okt. 9. 13:25
7/12 anonim válasza:
Semmiképp nem vennék Air Maxet.
Nem azért mert tomegcikk hanem mert mindenféle retek réteg ezt hordja hamis kivitelben. Sok egyéb, jó fajta minőségi cipő van. De te tudod.
8/12 A kérdező kommentje:
Na mindegy, köszi a válaszokat :D nekem tetszik, tökmindegy ki hord még olyat :D
2016. okt. 9. 20:06
10/12 A kérdező kommentje:
Kíváncsi voltam a véleményekre
2016. okt. 10. 05:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!