Aki ilyen hidegben is saruban, mezítláb megy el reggel, arról ti mit gondoltok?
Figyelt kérdés
Egy lányt így láttam reggel. Felül persze dzseki volt rajta. A lábán meg saru, mezítláb.
Ez mennyire normális szerintetek?
2016. okt. 7. 14:53
11/13 anonim válasza:
Azt, hogy neki így kényelmes. Van saját életem, ami jobban érdekel.
12/13 anonim válasza:
Azt, hogy milyen jó lehet a vérkeringése, én már 20 fok alatt is kénytelen vagyok zoknit húzni.
13/13 anonim válasza:
Ma láttam egy szandálos mezítlábas nőt: úgy láttam külföldi volt, és hát elnézte az időjárást. Amúgy szép lába volt. Ugyanakkor ma estefelé láttam egy másik idősödő nőt tornacipőben és valószínűleg mezítláb (lehet, hogy átlátszó harisnya volt rajta. Tuti nem fázott, jó esetben csak rövid ideig lehetett így, de csodálkoztam rajta, hogy ennyire bevállalós.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!