1/14 anonim válasza:
Ha azt írom csúnya,akkor le leszek pontozva?
(Nem szép amúgy)
2/14 anonim válasza:
Nekem nem igazán tetszik, de ha neked igen akkor vedd meg.
3/14 A kérdező kommentje:
Nem leszel :)
2016. okt. 7. 09:26
4/14 anonim válasza:
Formára tetszik de ez a csat rajta olyan gagyi hatású szerintem. Van biztos hasonló formaju, de díszítés nélküli darabok.
5/14 anonim válasza:
Szerintem nem lenne rossz, csak kár, hogy ezt a rücskös bakancstalpat erőltetik rá... szerintem sokat ront a kinézetén, nem értem, miért gondolják ezt jónak :(
6/14 A kérdező kommentje:
2016. okt. 7. 09:36
7/14 A kérdező kommentje:
Ja a sarok, nem szép egyiknek sem a sarka, de most úgy látszik ez a "trendi"....
2016. okt. 7. 09:37
8/14 A kérdező kommentje:
Jah a talpat írtad rücskösnek, nos nekem kimondottan azért tetszik,mert csúszkálós időben is fel lehet venni, ergo jobban tapad, és nem töri ki az ember a nyakát. Nekem tetszik. :)
2016. okt. 7. 09:39
9/14 anonim válasza:
5. vagyok, hát nem tudom, mennyire számít egy magassarkú csizmánál, hogy rücsis-e a talpa... gondolod az segít? Nekem mindenesetre a második sokkal jobban tetszik :)
10/14 anonim válasza:
4.vagyok.
Nekem a rücskös talp tetszik és jó szolgálatot tehet pl. havas úton. Jó alternatíva egy ilyen csizma, ha nem tetszik a bakancs, mert kecsesebb formára vágysz ,de nem sima (csuszos) talpra.
Nekem inkább ez tetszene amit linkelek. Igaz nem fekete, de ez a sötétszürke is egy jól hordható szín.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!