Kin milyen zokni/harisnya van most?
17!
A korodat nezve lehetnel tajekozotabb!
1996-ota gyartanak ferfi nejlonharisnyat csak En azert nem veszek mert marha draga a noihez kepest es szinte semmi kulombseg nincs koztuk, ezert noit veszek!
Es kepzeld ferfi Vagyok!
Na bumm...
Most már tényleg érdekel ki kutat harisnyabizniszben.
Mivel se a férjem se a fiam nem hord harisnyát és az üzletek férfirészlegén se láttam ilyet (pedig nekik is én vásárolok),hát inkább nem írok semmit. De mindenki azt hord, ami jólesik.
Ez az orszag elmaradott azert nem latsz!
Van egy kereso oldal google a neve!
Abba probald beirni hogy ferfi nejlonharisnya!
Es lass csodat!
Franciaktol a nemetekig egeszen ausztria es olaszorszag is forgslmazza!!
Vagy azt ird be Fabio! Ez egy marka nev!
#25 ha nem jöttél volna még rá, azért árulják egy helyen a zoknikat és a harisnyákat, hogy ki melyiket hordja azt megvegye.
Vagy ha abból indulsz ki, hogy a harisnya nőknek van, akkor a nők többsége miért hord zoknit?
Egyébként látszik te sem szoktál rejtvényezni, abba is mindig van, hogy rövid harisnya, megfejtés:zokni.
Ha tehát a férjed és a gyereked zoknit hord, akkor másképp fogalmazva rövid harisnyát, vagy bokaharisnyát hordanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!