Szerintetek ciki?
Célszerű a ciki/menő kategóriákat elfelejteni, és helyettük a helyes/helytelen, hasznos/káros, jó/rossz fogalmak alapján dönteni. A fecske se nem helytelen, se nem káros, nem haszontalan, nem árt senkinek, nem jobban, mint a boxer, tehát vállalható.
Ciki az, amit te annak tartasz. Ha valamit nem tartasz annak, akkor akkor is felvállalod, ha mások ezért megszólnak. Ha valamit annak tartasz, akkor is annak fogod tartani, ha más nem gondol ilyenre, nem tesz megjegyzést.
Én 25 évesen is fecskét hordtam. A boxer elsőre fura érzés volt, de hamar meg lehet szokni, és sok szempontból kényelmesebb is, egészségesebb is mint a fecske. (Bizonyos esetekben azért a fecske a praktikusabb.)
Én most vagyok hetedikes, emlékszem, tavaly gyakran hordtam fecskét. Nem ciki. Kérd meg a szüleidet, hogy vegyenek neked egyet:
-Anya/Apa, figyelj, nálunk az évfolyamon szinte mindenki boxert hord, nem fecskét. Cikinek érzem, hogy én még mindig fecskét hordok.
Én is így kaptam boxert először, biztos, hogy meg fogják érteni! Sok szerencsét!!
13/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!