A fekete ruha tenyleg jol mutat feher magassarkuval?
Figyelt kérdés
Nem vagyok a feher cipok ellen, mert neha tenyleg jol mutat 1-1 outfit feher magassarkuval, viszont szamomra a feher magassarku, fekete ruha kicsit fura. Nektek tetszik? Bezs magassarkuval nagyon jol mutat szerintem a fekete ruha, viszont feherrel nem tetszik... Nektek mi a velemenyetek?2016. szept. 30. 14:03
1/9 anonim válasza:
Soha nem venném fel a fehér cipőt egy fekete ruhához. Inkább fehér ruhához fekete magassarkú. A bézs szerintem is ízlésesebb.
2/9 anonim válasza:
Szerintem baromi ízléstelen lenne. Ugyanolyan hatása lenne mint a fekete felső fehér melltartóval vagy fordítva.
3/9 anonim válasza:
Szerintem szexi lennel benne!
Mint a 60-as evekben az elegans nok jartak igy!
Es vegre egy no aki magassarkurol beszel!!
Ugy kell vadaszni az elegans noket a sok trampli kozott....
4/9 anonim válasza:
"Ugy kell vadaszni az elegans noket a sok trampli kozott...."
Miközben te meg passzos nadrágot hordasz...
5/9 anonim válasza:
Ha a többi kiegészítőd is fehér (táska, ékszer, sál...), akkor szerintem jól néz ki, de ha minden fekete csak a cipő világít az nem szép.
6/9 anonim válasza:
Magamtól soha nem jutott volna ez eszembe, de most, hogy így belegondolok, jól nézne ki. Én felvenném :) Pár fehér kiegészítő, karkötő, nyaklánc, stb. plusz egy fehér cipő, nagyon feldobna egy egyszerű fekete ruhát.
7/9 anonim válasza:
OFF: nem a magassarkútól lesz nő a nő-.-
8/9 anonim válasza:
De nem is a ferfi acelbetetes bakancstol....
4! Ismersz? Majom!
9/9 anonim válasza:
Szerintem túl nagy a kontraszt a két szín között, nagyon elvágja az alakot a lábnál,ezért nem.
De ha a cipőben is van egy kis fekete minta, úgy már elviselhető.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!