Ki rendelt mar a VMZONA-rol?
Figyelt kérdés
romaniai oldal es aki rendelt mar rola kerlek segitsetek !
Taskat szeretnek rendelni de nem irja a mereteit es irja esetleg valahol vagy ha ti mar rendeltetetek akkor meg milyen volt a taska ?
2016. szept. 29. 19:25
1/3 anonim válasza:
Én már rendeltem onnan cipőt és nagyon jó minőségű volt 4-5 napon belül kis is szállították és a méret is megfelelő volt.
2/3 anonim válasza:
En December 17.rendeltem ès másnap felhívtak telefonon azt beszéltük meg hogy karácsony elött átvehetem de aztán mégsem kaptam meg aztán a 10.imèlem után irtak egy ojat hogy a kèt ünnepközt fog megjöni ès mèg nem jött meg ès semien csomagszámot nem kaptam semmit nyomkövetèst se csomag szám semmit. Csak annyivan feltüntetve hogy mennyi összegért rendeltem meg hogy mit. Ès hiába irok nekik semien választ nem kapok próbáltak alrais rávezetni hogy utaljam át a pénzt hál istennek nem tettem abban maradtunk hogy nem utalok ès karácsony elött meg kapom. Szoval szerintem csak be akartak húzni nyilván mivel valaki aki után vètelel rendel minek mondanám hogy utalja át a pénzt. Ja ès mivel ez Romániából jön ezèrt a DHL esek hozzák ès nyújtsák át a magyar posta futár szolgálatnak. Ma felhívtam a DHL-eseket akik azt mondták csomagszámnak kellet volna lennie olyan nincs hogy nem küldenek igy a nevem alapján próbálták meg nyomon követni de a nevem alapján sem találtak semmit. Ès azt mondták hogy aki rendel a nevére ès ha semien számot nem adnak meg akkoris a rendelèsemnek nyoma kellet volna lennie de a nevem alapján nemvolt. Átvertek
3/3 Pataki Gyöngyi válasza:
1 honapja nem tudom felvenni velük a kapcsolatot Penzem 25000ft odaveszett Nem ajánlom őket senkinek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!