Lányok! Calvin Klein boxer fiún?
2016. szept. 28. 16:53
1/7 anonim válasza:
Ha jo pasi, mindegy milyen van rajta, ha csunya, akkor meg aggathat magara barmilyen draga markat, meg csunya marad. Nekem speciel ez a kis nyikhaj nem jon be egyaltalan.
2/7 Ylyria válasza:
Nekem személy szerint nem esztétikai okokból nem tetszik. Úgy gondolom, hogy aki 10.000-et költ egy alsógatyára az vagy hülye vagy gazdag és beképzelt vagy esetleg megfelelési kényszeres. Eggyik sem jön be.
17/l
3/7 anonim válasza:
Párom szinte csak CK-t hord. Van több hasonló kategóriájú is neki, de nincs olyan jó, mint a CK. Nekem nagyon tetszik. Szerintem kiábrándító egy jó pasin a kinyúlt, kopott alsónadrág. Szóval nekem bejön a CK, páromnak pedig ez a legkényelmesebb.
És sok-sok mosás után is ugyanolyan szép marad, tehát a minősége is megfelelő.
29/N
4/7 anonim válasza:
Nekem bejön ez a boxer, de nem a márkája, hanem a típusa miatt. Ha nem Calvin Klein, hanem valami márkátlanabb, de ilyesmi szabású, az is nagyon vonzó esztétikailag.
5/7 anonim válasza:
a jó pasikon nagyon jól áll a calvin klein :) justin bieberen is
nekem volt pár focista pasim, ők hordtak calvin klein boxert, ez nagy divat köztük
6/7 anonim válasza:
És még mondják, hogy a nők mennyit költenek fehérneműre :D
7/7 anonim válasza:
Inkább az fontos, ami benne van. A márka nem érdekel, de ne nem nézzen ki rosszul.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!