Csajok! Kezditek már előszedni a bőrkabátokat és a csizmákat?
Figyelt kérdés
2016. szept. 28. 15:59
1/10 anonim válasza:
Egyáltalán nem. Pláne hogy hétvégére 25 fokot mondanak.
2/10 anonim válasza:
Én már bokacsizmában járok dolgozni és 'novemberi' vastag dzsekiben. A műbőrdzseki max a hétvégén lesz jó.
3/10 anonim válasza:
Hat a borkabatom sajna kihiztam... De a csizmat felvettem tegnap ejjel.
4/10 anonim válasza:
Felenk mar regen eloszedte mindenki. 6 korul amikor megyunk suliba azert nagyon hideg van meg (minden nap van 0.)
5/10 anonim válasza:
25 fokban még nem vágyom bőrkabátra és csizmára.
6/10 anonim válasza:
Már 2 hete egy őszi, vékonyabb csizmában járok (hajnalban és késő este megyek gyakorlatra) és már a bőrkabát is kevés olyankor. Csak napközben gáz, reggel még remegtem, délután meg leolvadt rólam a ruha...
7/10 anonim válasza:
Szövetkabátomat énis elő veszem reggeli és esti utakra/talikra. Nappal meg max kézbe fogomom, nem szakadok meg. XD
23-N
8/10 anonim válasza:
Akik meg írják a 25fokokat elhiheted nem reggel este közlekednek, hanem ráérősen nappal.
9/10 anonim válasza:
Igen, mert biciklivel járok suliba, és reggelente már azért elég hideg van.
10/10 A kérdező kommentje:
Most már lehet előszedni mert hideg van :)
2016. okt. 4. 08:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!