Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Milyen ruhában mennye?

Milyen ruhában mennye?

Figyelt kérdés
Sziasztok, október 7-én lesz az unokatestvérem esküvője, es eddig nem törődtem azzal hogy mibe mennyek. De ma át néztem a ruhásszekrényem, és semmi alkalomhoz illőt nem találtam. Hogy öltözzek fel? Vasalt nadrág, ing plusz egy ünnepi pulcsi? Vagy csak zakóban illik oda menni? És illik átöltözni a lagzi és az esküvő között? Had nefejtsem ki, 15 leszek nemsokára, kb. 175 cm vagyok és egy nagyon kicsit túlsúlyos, de egyeltalán nem vészes. Méretem az M-es, esetleg L-es, de az nem tudom mennyire lenne rám nagy. Légyszives írjátok le hogy mit gondoltom, előre is köszi! :)

2016. szept. 26. 19:12
 1/8 A kérdező kommentje:

*mennyek

*ne felejtsem

2016. szept. 26. 19:16
 2/8 anonim ***** válasza:
Fiú vagy?:D Egyébként ez attól függ mekkora esküvő lesz. Ha mondjuk templomban lesz, akkor szerintem jó választás a zakó.
2016. szept. 26. 20:10
 3/8 anonim ***** válasza:

menjek*

Vasalt nadrág és ing tökéletes, viszont pulcsiba, még ha ünnepi is a helyedben tuti nem mennék. Inkább zakó.

2016. szept. 26. 20:49
 4/8 A kérdező kommentje:
Igen, a legfontosabb, fiú vagyok.
2016. szept. 26. 21:44
 5/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Akkor zakó lesz. :) Lenne még egy további kérdésem. Egy ilyen típusú gyerekhez mint én milyen számú méret illik? Mert nagyon nem vagyok tisztában a számozásokkal. :D Amúgy itt van amit kinéztem, és mindenkinek még egyszer köszi: [link]
2016. szept. 26. 22:10
 6/8 anonim ***** válasza:
rossz a link
2016. szept. 27. 10:54
 7/8 anonim ***** válasza:
Nincsenek szüleid, akikkel ezt megbeszélnéd? 14 évesen még erősen az ő véleményük számít, hogy mit fogsz felvenni az esküvőre.
2016. szept. 27. 12:45
 8/8 anonim ***** válasza:
A link nem jó. Szerintem L-es méret jó lenne neked, én is olyasmi alkat vagyok, mint te. Átöltözni nem kell esküvő és lagzi között. Azért cipőt is vegyél fel :D Lehetőleg bőrt, és fényesítsd ki.
2016. szept. 27. 13:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!