Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Van még olyan iskola, ahol...

Van még olyan iskola, ahol fiúknak tesiórán a hagyományos tornaöltözetet kell hordani mint régen? (Fehér atlétát tornanadrággal)

Figyelt kérdés

2010. ápr. 24. 09:02
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
én a Báthory Istvánban tanulok Nyírbátorban és nálunk kötelező a BIGes póló kék rövidnadrággal. Nah ez már úgy néz ki, hogy örül a tanár, ha átöltözünk.
2010. ápr. 24. 20:01
 12/24 anonim ***** válasza:

Nem is atléta, de mindenképpen fehér póló, akármilyen mintával. De ne feszüljön!

Fekete nadrág, fehér zokni, tornacipő.

Ez így testnevelés szakon szerintem elvárható.

2010. ápr. 24. 22:58
 13/24 anonim válasza:
ELVILEG nálunk is de már senki nem abba van:D 14/L
2010. ápr. 25. 15:22
 14/24 anonim ***** válasza:
hát, nálunk gimiben felsőbb osztályoknál, szigorúbb tanárnál, még van az atléta+tornagyatya, de a kilencedikesek már focimezt meg ilyeneket viselnek. Nekem nagyon meglepő mindig amikor meglátom a 12.eseket tesizni ilyen fura cuccba. >.<
2010. ápr. 28. 18:14
 15/24 anonim ***** válasza:

Nálunk gimiben nem volt ilyen "fasizmus". Egyedül annyi kikötés volt, hogy az iskola egyenpólóját, és bármilyen de fekete rövidgatyát kellet hordani.

Általánosban meg szinte bármilyen póló + bármilyen rövidgagya jó volt.

Gimibe a pécsi Nagy Lajos gimnáziumba, általánosba szintén Pécsen a Bánki Donát útiba jártam.

F/27

2010. ápr. 28. 18:17
 16/24 anonim ***** válasza:
nálunk általánosban így van, a cipő nincs megmondva. ha valakinek nincs felszerelése akkor 100 guggolás keményen. Ha pihnek, akkor még 10. Épp az imént nem hoztam pólót, de ilyen nem lesz több mert leszakad a vádlim :S
2010. ápr. 28. 19:10
 17/24 anonim ***** válasza:
vagyis a combom XD
2010. ápr. 28. 19:11
 18/24 A kérdező kommentje:

"hát, nálunk gimiben felsőbb osztályoknál, szigorúbb tanárnál, még van az atléta+tornagyatya, de a kilencedikesek már focimezt meg ilyeneket viselnek. Nekem nagyon meglepő mindig amikor meglátom a 12.eseket tesizni ilyen fura cuccba. >.<"

Melyik suli ez?

2010. ápr. 29. 19:53
 19/24 anonim ***** válasza:

A város ahol élek van ilyen suli ahol kell viselni atlétát és rövidnadrágot, ha fáznak bármilyen melegítőt viselhetnek.

Amikor át mentem 6 osztályos gimibe akkor nekünk kellett tornadresszt hordanunk, ez van kötelező volt, de csak 7-8 ig osztályig. -.- 19/L

2011. okt. 30. 20:12
 20/24 A kérdező kommentje:
Melyik város/suli ez? Gimiben is így van?
2011. nov. 2. 08:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!