Van még olyan iskola, ahol fiúknak tesiórán a hagyományos tornaöltözetet kell hordani mint régen? (Fehér atlétát tornanadrággal)
Nem is atléta, de mindenképpen fehér póló, akármilyen mintával. De ne feszüljön!
Fekete nadrág, fehér zokni, tornacipő.
Ez így testnevelés szakon szerintem elvárható.
Nálunk gimiben nem volt ilyen "fasizmus". Egyedül annyi kikötés volt, hogy az iskola egyenpólóját, és bármilyen de fekete rövidgatyát kellet hordani.
Általánosban meg szinte bármilyen póló + bármilyen rövidgagya jó volt.
Gimibe a pécsi Nagy Lajos gimnáziumba, általánosba szintén Pécsen a Bánki Donát útiba jártam.
F/27
"hát, nálunk gimiben felsőbb osztályoknál, szigorúbb tanárnál, még van az atléta+tornagyatya, de a kilencedikesek már focimezt meg ilyeneket viselnek. Nekem nagyon meglepő mindig amikor meglátom a 12.eseket tesizni ilyen fura cuccba. >.<"
Melyik suli ez?
A város ahol élek van ilyen suli ahol kell viselni atlétát és rövidnadrágot, ha fáznak bármilyen melegítőt viselhetnek.
Amikor át mentem 6 osztályos gimibe akkor nekünk kellett tornadresszt hordanunk, ez van kötelező volt, de csak 7-8 ig osztályig. -.- 19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!