Hány bugyitok van és abból mennyit viseltek?
Figyelt kérdés
2016. szept. 24. 15:00
2/9 anonim válasza:
Hétfő,kedd,szerda..stb.,vasárnapra 7 db vsn rajtam
3/9 anonim válasza:
Amelyiket nem hordom, azt kidobom. Nem számolom meg, de 20 db van legalább.
4/9 A kérdező kommentje:
Nekem 309 db van de abból csak20-25 öt hordok.van ami már bevált meg van egy csomó csipke csoda mit csináljak velük?
2016. szept. 24. 15:54
5/9 anonim válasza:
Erre a nagy problémára azonnali megoldást ajánlok: használtan állítólag 10ezerért veszik a neten(fenne a gusztusuk). Add el!
6/9 anonim válasza:
És hogy megy föl 20 db? Nem szorít ?
7/9 anonim válasza:
#4 Dobd be valami használt ruha konténerbe amiket oda adományoznak.Fehérneműre is szüksége lehet valakinek annyiból meg mint ami neked van nem nagy dolog adományozni párat.
8/9 anonim válasza:
kb 20-25 van, mindet szoktam viselni de természetesen nem ugyanakkor.
egyszerre max 2 van rajtam, az is csak akkor ha harisnyát veszek fel, mert hosszúak a lábaim és lecsúszik. ezért van pár tök egyszerű fekete short fazonú bugyim amit rá szoktam venni, és akkor nem a combom közepénél van az üllepe
9/9 anonim válasza:
Hogy hány bugyim van? kevés! Abból mindig kell hogy legyen olyan, amin még rajta a címke! Kb. 60 darab van a fiókomban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!