Ázsia center vagy a József Városi piac az olcsóbb? a piacon vannak márkás ruhák, cipők? Pl. Bershka, zara kb hol mennyibe kerül egy jó farmer?
Bocsi,de Bershkát meg Zarát nem fogsz találni ilyen gagyi helyeken.
Fogadd el,hogy nincs rá pénzed és kész. Meg azokat a ruhákat viselni tudni kell..
azért ennyire nemkéne leszólni.
az is lehet hogy csak olcsóbban szeretné a cuccokat mint az üzletekben.de hát ki nem?:)
és te azt honnan tudod h nem tudja viselni az "olyan" ruhákat??? Lehet h valaki nincs annyira elengedve pénzzel és nem tud megvenni márkás cuccokat amik tetszenek neki, attól még megpróbálhat olcsóbban hozzájutni nemdebár?!
(én is ebben a cipőben járok) És egyébkéntis...ismered te őt egyáltalán?? beképzelt p*csa :@
sry az OFF ért
Például abból is gondolom,hogy nem tudja viselni,mert ilyen idióta kérdést tett fel.
Nem vagyok beképzelt pics@ csak írtam,hogy ilyenre ne számítson és lehet,hogy leszóltam,de én se szeretem az ilyeneket...az első válaszoló is jól írta, így van!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!