Hol érdemes cipőt vásárolni?
Sziasztok!
Érdekelnének vélemények, tapasztalatok, hogy hol szoktatok cipőt (nyárit, télit, akármilyet) vásárolni. Mi főként a deichmannban szoktunk, de több ízben is tapasztaltuk már, hogy rossz a minőségük, viszonylag hamar szétmennek. Tudom, hogy vissza lehet vinni őket fél éven belül, de általában nálam csak a következő idény kezdetén derül fény a cipő tönkremenetelére, így már lőttek a garanciának. Ja, és persze sokat olvastam/hallottam arról is, hogy ha még él a garancia, akkor is csak kevés esetben cserélik ki a cipőt, úgyhogy erre nem akarok alapozni.
Most bakancsot és csizmát szeretnék venni, ami az árakat illeti, 10 ezer forint környékén gondolkodom mindkettő esetében.
Köszönöm a válaszokat előre is!
Köszi a választ!
Hát, csámpás az egy kicsit lehet hogy vagyok, persze nem feltűnően, de a cipő lehet, hogy érzi :D A testalkatom nem hiszem, hogy gond lenne, elég vékony vagyok.
Szandáloknál pl az a problémám, hogy az elején mindig lejön a "bőr", mert tuti hogy belerúgok valami padkába vagy lépcsőbe. Azt most kiküszöböltem, úgy, hogy átlátszó körömlakkal több rétegben lekentem a szandál orrát, így egész jól bírta a nyarat. :D De mások lábán is szoktam látni hasonló szandálokat, és azoknak is szét van rúgva az orra, úgyhogy nem csak nálam áll fenn ez a probléma. sneaker cipőket szoktam venni ott, illetve csizmát, bakancsot, és eddig szinte mindnek elkezdett leválni a talpa a ragasztásnál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!