Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Jól áll nekem ez a szoknya...

Jól áll nekem ez a szoknya szerintetek? Vagy inkább csak itthon vegyem fel?

Figyelt kérdés

Hozzá teszem hogy nem nagyon szoktam szoknyát felvenni nyáron se,max itthon:)Valahogy nem az én stílusom:)

[link]

2016. szept. 20. 21:44
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Szépek a lábaid, szóval hálás lehet érte a környezeted, amikor szoknyát veszel fel.
2016. szept. 20. 22:03
 12/17 anonim ***** válasza:

Szerintem mutatós lábad van, nekem tetszik. Érdemes lenne többet szoknyát hordanod. Ez a szoknya jól áll neked. Próbálj fel többfélét is.

Feltehetnél álló képet is magadról ebben vagy másik szoknyában, lehetőleg magassarkúban. Az utcán állva látják rajtad. Így lehet véleményt mondani, hogy áll.

2016. szept. 20. 22:04
 13/17 anonim válasza:
47%
Csúnya vagy, ne itt akarj önbizalmat összkoldulni.:)
2016. szept. 20. 22:09
 14/17 anonim ***** válasza:
33%

Dehogy csúnya.

Szép lány ő.

Kérdező! Én is nő vagyok, csak nagyobb, mint te. Ha nem szereted a pöttyöset és úgy döntesz nekem adnád a szoknyát, bátran átveszem, csak ne feledd megtoldani :D

2016. szept. 20. 22:10
 15/17 anonim válasza:
1/14 egyet értek vele.
2016. szept. 21. 05:48
 16/17 anonim ***** válasza:

10-es!

Ezt a Bor es Nemi beteg gondozoban hangoztasd!

Kerdezo! Piszok jol nezel ki! Es tenyleg a hajad is tetszik!

Nalam mondjuk egy no a szoknya viselesenel kezdodik.

2016. szept. 21. 11:13
 17/17 anonim ***** válasza:
Szerintem te magad is tisztában vagy azzal, hogy csinos vagy és jól áll ez a szoknya. Tényleg az itteni válaszoktól lesz önbizalmad?:)
2016. szept. 21. 17:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!