Esküvőre ruha melyik lenne jó?
Vendégként esküvőre 160 cm 78-80 kilós nagy mellekkel megáldott hölgy milyen ruhát vegyen fel?
Pár ötlet.
Kérlek titeket, hogy ne magát a ruhát nézzétek, hanem a szabását, és hosszát.
Ami érdekelne, hogy szerintetek, egy nem igazán magas, duci nőnek hosszú, vagy térd alatti vagy térd feletti ruha állna jól. Meg maga a szabás is ami érdekelne, hogy melyik fazon lenne jobb.
Nem kimondottan ezek a ruhák amik kellenek, csak ezeket találtam szabás, és ruha hosszúsága miatt..
Amiket mutatsz nem való molettre.
Ha már van melled,hangsúlyozd ki azt. A szoknyarész meg inkább bővebb legyen.
Színben alul fekete,slankít,felül színes,kiemeli a dekoltázst.
Az elsőnek a felső része a harmadik aljával ,csak a felül piros vagy mályva,alul egyszínű fekete. De alulra mindenképp valami bővebb fodros.
Az hogy térd alá vagy fölé ér az mindegy,amiben jobban érzed magad.
Leginkább talán az utolsó, ami jól állna.
A ruha hosszát nem tudom, mert egyáltalán nem mindegy, hogy milyen a vádlid. Van, akinek a feleslege ellenére is formás, ők nyugodtan hordhatnak térdig érő ruhát.
Ha vastag, akkor a hosszú ruha jobb megoldás.
A mintát és a kivágást úgy kell kiválasztani, hogy ne erősítsen még jobban felsőtestben, mert nem mellesebbnek látszol tőle, csak kövérebbnek. A magasan zárt darabok ezért estek ki. Egy közepesen mély V kivágás (jó melltartóval) sokkal előnyösebb.
Sajnos a melles alaknak szokott gond lenni a pocakjával is, így az alakot követő ruhákat nem erőltetném a helyedben. Egy bő szoknya jobban kiegyensúlyozza az alakod, és ott takar, ahol kell.
Így az általad linkeltek közül leginkább az utolsót tudnám javasolni.
De lehet, hogy mást mondanék, ha linkelnél olyan nőről képet, akinek az alakja hasonlít a tiédre. Nem tudsz ilyet keresni?
Tudni kéne milyen alkat vagy, alma, körte, cselló...
De inkább térd feletti legyen.
Köszönöm a segítő válaszokat.
Kedves utolsó.
Nekem is hasonló az alakom mint a linkelt képen a hölgynek. A lábaim is hasonlóak.
A zöld pólóban nagyon jól kimutatja a hasonlóságot.
A 3. és 5. fazon. De inkább az 5.
Szerintem az nagyon csini kis fazon, vékony vagy vastagabb nők számára is.
Én 90 kg vagyok és nagy mellū, ezek a tipusú ruhàk jól állnak, a derekàn lévõ megkötõ nélkül. Szinte csak olyam ruhàm vam, aminek a szabàsa felül olyan, mint amit belinkeltem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!