Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ki vett már a Szabadkai...

Gina_92 kérdése:

Ki vett már a Szabadkai piacon O'bag replika táskát? És mennyibe kerül?

Figyelt kérdés

2016. szept. 16. 10:27
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj fel a gardrobcsere oldalra és írd be a keresőbe hogy obag

Tele van hamisitvanyokkal és marhára rondák. Na meg látszik hogy hamis. Főleg egy eredeti mellett a vak is észreveszi a különbséget.

De hogy a kérdésre válaszoljak 3-5ezer közt mozognak nyilván minőségétől fuggoen.

Van olyan kamu amelyen egész szép a felirat és van olyan amelyik nagyon ócska. Egy ismerősöm árul onnan hozott dolgokat és szoktam nála látni többek közt táskákat is.

2016. szept. 16. 21:58
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen gardrobcsere.hu oldalon már nézelődtem. Láttam az árukat is, épp ezért érdekelt vajon kint mennyiért árulják. Köszönöm a választ :)
2016. szept. 17. 05:39
 3/3 anonim ***** válasza:

[link]

1. Vagyok. Nekem ilyenem van illetve van még 2. Ez brush test. Eredetik természetesen. Ez van nálam csak ezt tudtam fotózni.

Nézd meg milyen rajta a felirat és nézd meg a replika táskákon. Azonnal észrevehető a különbség.

Inkább hanyagold azokat és sporolj igazira ha már obaget akarsz.

2016. szept. 17. 10:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!