Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Bolyai matek vereny "házi"ford...

Bolyai matek vereny "házi"fordulójára (a helyi általános iskolában lesz) ciki lenne ebben menni? Többi lent

Figyelt kérdés
Fekete szoknya, fekete felső, és cicás harisnya...de nem a nagyon gatyi pamut cicás harisnya, amit oviban hordanak, hanem ilyen: [link] i

2016. szept. 15. 19:19
1 2
 11/14 Tom Benko ***** válasza:
@8: Miért ne?
2016. szept. 17. 10:41
 12/14 dq válasza:

Az csapatverseny? Mi lesz így a fiú csapattársaiddal, ha a lábadat nézik? :P

Amúgy ne higyj annak, aki szerint nem jó a pulcsi.

Nem is tudom hirtelen, mi mást lehetne a pulcsi helyett hordani? (sosem voltam jó női ruhákból)

6: ciki =/= valaki megszól.

De nem hinném, hogy akár a farmer, akár a fekete ruha túl nagy feltűnést keltene (ha csak nem túl szexi).

2016. szept. 17. 15:56
 13/14 anonim válasza:
Szerintem nagyon cuki a cicás harisnya, de a fekete felső helyett felvegetnél mondjuk egy másik sötétebb szint. De szerintem ez a szerelés sem rossz.
2016. okt. 8. 07:48
 14/14 anonim válasza:
tényleg ez a legnagyobb gondod?? De amúgy szerintem miért ne mehetnél? Én zongora vizsgára is csak egy hosszú farmerszoknyába és egy fűzős fehér felsőbe mentem, akkor ez miért ne? De a harisnya nagyon ari:)
2017. aug. 2. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!