A törölközőt, hogy kell úgy megkötni derékban, hogy ne bomoljon egyből szét?
Nem kell kötni. Úgy tekerd magadra, hogy behúzod a hasad, és a kívül eső (és természetesen egyben felső) sarka valahol a csípőcsontod és a köldököd közötti részen legyen. A törölközőnek ezt a szabad sarkát egyszerűen betűröd a törölköző és a bőröd közé. A hasad kiengeded és voilá :-D
Ha a csípődnél tűröd be, van egy kis mozgástere a lábadnak (kb., mint a sliccelt szoknya, vagy a teniszszoknya).
(Az nem árt, ha a törölköző 30-40 centiméterrel hosszabb, mint a derékbőséged, akkor van lehetőség rendesen betűrni, és lesz némi átfedés is a szélei közt; és az sem hátrány, ha egyben legalább 50-60 cm széles, akkor nem is villogtatsz meg mindenféle kilógó alkatrészeket :-DDD )
Hát nem is tudom. Nekem ez annyira alap és magától értetődő dolog. Sosem kérdeztem, de mindig tudtam hogyan kell megkötni.
Mindenesetre nekem aranyos és új ez a kérdés :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!