Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Divat még kendőt hordani vagy...

Divat még kendőt hordani vagy már cikis?

Figyelt kérdés

2016. szept. 13. 23:18
 1/8 anonim válasza:
76%
Ha tetszik viseld nyugodtan. Ne foglalkozz azzal hogy ki mit gondol, és ne a szerint akarj öltözködni hogy mi a divat, légy önmagad.
2016. szept. 14. 00:07
 2/8 anonim ***** válasza:

De jo volt olvasni az elso kommentjet!

Csupan az a gond hogy valahogy nem hangzanak el ilyen pozitiv hozzaszolasok olyan kerdeseknel ami nem olyan regen volt peldaul divat meg a ferfiaknal a szukszaru nadrag?

Itt altalaban gyalazkodo suttyok mondanak velemenyt a normalisak valahogy lemaradnak..

2016. szept. 14. 11:20
 3/8 anonim ***** válasza:
75%

Az emberek inkább lennének egyediek az hrlyett, hogy a "divatot majmolják" és klónok futkosnak az utcán.

Nyugodtan használd csak. Megfelelő szín/minta mellett elegáns divatos is lehet.

23N

2016. szept. 14. 12:23
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszi! :)
2016. szept. 14. 20:25
 5/8 anonim válasza:

Arról nem én tehetek hogy sokan a média, és a divat szerint élnek, és miden ami nem mainstream azt le kell szólni. Az ilyen embereket ignorálni kell, és kész.

2016. szept. 14. 21:57
 6/8 A kérdező kommentje:
Hát igen.Kevés embernek van egyedi/jó ízlése. :)
2016. szept. 14. 22:39
 7/8 A kérdező kommentje:
Még annyi,hogy milyen anyag/szín menne akkor elegánsabb ruhához?
2016. szept. 14. 22:41
 8/8 anonim válasza:

Szerintem egyáltalán nem ciki, rengeteg emberen látok kendőt az utcán :)

Amúgy ezt a webshopot tudnám bátran ajánlani: [link]

Itt böngészhetsz kedvedre, stílus szerint vannak kategorizálva a kendők. Még különleges, ékszeres és medálos kendőik is vannak. Szerintem csudaszépek.

2016. szept. 15. 00:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!