Vennétek kínaiban ruhákat?
Kínaiban szerintem vacak minőségű és ronda ruhák vannak, amik ahhoz képest drágák. Lassan egyárban van a NewYorkerrel meg a H&Mel csak hogy kettőt említsek. Úgy vettem észre, hogy a kínaiban úgy 2-3 éve ugyanazok a ruhák vannak és mivel sokan onnan vásárolnak, ugyanolyan tömegcuccok mint a plázákban kapható aktuális divatos ruhák.
Én nem vásárolok ott semmiképpen, turkálóból öltözködöm. Ízlésemnek és pénztárcámnak a legmegfelelőbb.
Nem vennék. Maximum a gyerekeimnek mert mindig van valami aktuális kedvenc pl a nagynal a jegvarazs mese és tömve vannak az ilyenekkel a piac és a kínai boltok.
Ezek Disney címkével ellátott darabok és nem feltétlenül olcsoak. Pl.3500ert vettem piacon ilyen pulcsit.
De nekik is plc&a ban vettünk pár ruhát épp tegnap.
A kínai gyorsan kopik fakul. Hullik a dísz róla.
Nem hordok luxus ruhákat de a kinainal többre tartom magam magunk. Nem mondom, hogy sose vennék ott semmit de 90%bán rendes üzletekben vásárolunk.
Évek óta nem veszek ott semmit, egyszerűen pocsék minőségűek és drágák is, már kb egy plázai üzlet szintjén van az áruk a cuccaiknak.
Én a Tescoban veszek ruhákat, jó minőségűek, jól is néznek ki, nem csicsásak, stb. Meg New Yorker, C&A, ritkán H&M , de ott is oda kell figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!