Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Sötét estélyi vagy inkább...

Sötét estélyi vagy inkább világos szalagavatóra?

Figyelt kérdés
Sötétbarna hajam és szemem van, azonban a bőröm nagyon fehér. Szerintetek illene hozzá halványlila vagy halványzöld hosszú estélyi? Vagy inkább az erősebb színek? Vagy egyáltalán milyen szín?
2010. ápr. 22. 17:36
 1/3 anonim ***** válasza:
ha sötét színűt választasz akkor még világosabbnak hat a bőröd, szóval inkább valami világosat válassz, az kiemeli a hajad színét
2010. ápr. 22. 17:40
 2/3 anonim ***** válasza:
Egyetértek, és a halványzöldet választanám a helyedben, a hajadhoz, szemedhez tökéletes választás. Sok sikert!!!
2010. ápr. 22. 17:43
 3/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm! Valójában saját tervezésű ruha lenne, csak még a színben tanácstalan vagyok. Igazából sötétebb, olajzöldet akartam volna, csak sajnos nálunk vagy nagyon sötét zöld anyag van, ami nagyon öreges, vagy pedig nagyon rikító, amit estélyinek nem vennék fel. Aztán van ez a kissé szürkésebb zöld, csak attól féltem, hogy nem fogja-e mégjobban sápítani a bőröm.
2010. ápr. 22. 17:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!