Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Ez a táska eredeti? Eleg nagy...

Ez a táska eredeti? Eleg nagy iskolatáskának? Van valakinek ilyen?

Figyelt kérdés
[link]

2016. szept. 11. 13:32
 1/3 anonim ***** válasza:
A méretével szerintem nincs baj, ha nem szokott baromi sok cuccotok lenni, viszont az eredetiségében nem vagyok biztos, mivel egyértelműen látszik, hogy google képkeresős, eredeti képek vannak odatéve. Lépj kapcsolatba az eladóval és kérd meg, hogy küldjön egy fényképet a táskáról.
2016. szept. 11. 13:46
 2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, igazából tudod van ez a sulibox vagy mi, abba tudok tartani egy csomó könyvet, de azert eleg sok felesleges cucc szokott nálam lenni (pl fogkrém) ne kerdezd nem tudom miert jólesik:D de jo lenne ha leszoknek róla ugyanis mindig megszakadok:D
2016. szept. 11. 14:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Nekünk is volt suliboxunk, csak a harmadikra tették és a tesicuccom tartottam benne :D
2016. szept. 11. 17:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!