Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Térd fölé érő csizma télre?

Térd fölé érő csizma télre?

Figyelt kérdés

Úgy tetszik egy meleg ruha plusz térd fölé érő csizma összeállítás, nem is kell vele sokat vacakolni, elég egy kabat és kész. Viszont csizmához testszínű harisnyát huznak ezek a csajok? Vagy nem fáznak?

[link]

2016. szept. 10. 14:59
 1/4 anonim ***** válasza:
53%
Szerintem egy ilyen csizmát nadrággal ajánlatos felvenni vagy vastagabb fekete harisnyával a testszínű már elég kihívó tud lenni így
2016. szept. 10. 15:18
 2/4 A kérdező kommentje:
Az oké, de szerinted mennyire lehet sima testszínű harisnyával plusz kabáttal (ami tegyük fel hosszú, a kilógó combot is takarja) meleg? Egyébként leggings meg fekete vastag harisnya, farmer is szerepel a terveim közt. Nem akarok fázni, eleve azért vettem minél hosszabb csizmát is.
2016. szept. 10. 15:40
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem hiszem, h túl meleg lenne. Egy enyhébb napon ha nem tartózkodsz túl sokat az utcán és nem kell buszra várni akkor még lehet, hogy elmegy, de jobban jársz ha veszel egy vastag harisnyát.
2016. szept. 10. 17:10
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi, szerintem így lesz :)
2016. szept. 10. 18:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!