38 évesen már nem vehetek fel h&m fiatalos ruhákat ha méretben jók rám?
Figyelt kérdés
2016. szept. 10. 11:23
1/5 anonim válasza:
Ha tetszik es jol erzed magad benne, akkor miert ne? Meg azert nem csak ilyen tinis ruhakat lehet ott kapni. Vannak komoéy uzleti oltozekek is, meg felnottesebbek.
2/5 A kérdező kommentje:
Ilyesmi ruhákra gondolok nem üzletire. Megvettem de nem tudom hordjam e mert a lányom azt mondta ez neki való nem nekem de lehet csak irigykedik mert én xs-s meret vagyok míg ő m-l
2016. szept. 10. 14:13
3/5 anonim válasza:
Haat, lehet hogy a lanyodnak igaza van, bar attol is fugg, milyen a stilusod, munkakorod, hova tudnad folvenni stb. De vegul is csak az a donto hogy az alakod megengedi-e. Az hogy xs, onmagaban nem eleg, ehhez a ruhahoz szinte minden szempontbol tokeletes alak kell.
38N
4/5 anonim válasza:
hát egyrészt ehhez a ruhához tényleg nagyon tökéletes alak kell, mert minden hibát kiemel. másrészt meg az egy dolog, hogy 'fiatalos', de szerintem az anyaga miatt ez a ruha elég bóvli, olcsó hatást kelt. egy tinin még oké, de szerintem felnőtt nőként ez már slampos, igénytelen hatást kelt. ha jó az alakod, vehetsz fel minit, de légyszi tartsd már magad annyira, hogy ne pont ezt a 3000ft-os göncöt.
5/5 A kérdező kommentje:
Olyan alakom van mint a lánynak a képem csak a mellem nagyobb.
2016. szept. 10. 16:32
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!