Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Melyik sálat válasszam?

Melyik sálat válasszam?

Figyelt kérdés

Feleségemet szeretném meglepni egy különleges sállal, de nem tudok választani. Ti melyiket ajánljátok ezek közül egy 38 éves fiatalos, mindig vidám nőnek?

[link]

2016. szept. 9. 22:01
 1/8 anonim ***** válasza:
48%
Uh hát ezek mind nyanyásak, ne haragudj:) de ha választani kéne akkor az a kékes lilás négyzetrácsos vagy milyen
2016. szept. 9. 22:08
 2/8 A kérdező kommentje:

Szerintem nem nyanyás, bár nem feltétlen egyezik egy 40-es férfi ízlése egy fiataléval. Én nem igazán tudnám elképzelni ezeket egy 70 éves nénin, ezekkel a színes absztrakt mintákkal. Azt tudtad, hogy ezek a termékek autisták rajzaival vannak díszítve? Igazából ezt az alapítványt is szeretném támogatni a vásárlással, de a tetszésemet is elnyerték. Igazán különlegesek.

Erre gondoltál?

[link]

Ha nem, akkor belinkelnéd?

2016. szept. 9. 22:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ne is figyelj az elsőre. Szerintem vedd figyelembe, milyen ruhákat visel és ahhoz válassz. A fehér vékony mintával nem rizikós választás, de szerintem a türkizt is tartalmazó sálak is jól néznek ki.
2016. szept. 9. 22:49
 4/8 anonim ***** válasza:

Valamelyik a kettő közül, attól függ mennyire szereti a színes holmikat:

[link]

[link]

2016. szept. 10. 00:30
 5/8 anonim válasza:
Hát szerintem lehetne a fehér alapon kék kockás vagy a kék alapon narancssárga figurás vagy esetleg a lila kék kockás ;)
2016. szept. 10. 09:07
 6/8 anonim ***** válasza:

A gesztus nagyon kedves tőled, tisztelem az ilyen embereket:)

[link]

[link]

Nekem ez a kettő tetszik, szerintem sokmindenhez feltudná venni.

2016. szept. 10. 10:20
 7/8 anonim ***** válasza:

Szerintem ez a legjobb: [link]

Vagy ez: [link]

2016. szept. 10. 11:27
 8/8 anonim ***** válasza:

A fehér-szürke-rózsaszín mintásak tetszenek a leginkább, de én nem öltözök túl színesen.

[link]

[link]

ez is szép: [link]

2016. szept. 10. 13:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!