Melyik sálat válasszam?
Figyelt kérdés
Feleségemet szeretném meglepni egy különleges sállal, de nem tudok választani. Ti melyiket ajánljátok ezek közül egy 38 éves fiatalos, mindig vidám nőnek?
2016. szept. 9. 22:01
1/8 anonim válasza:
Uh hát ezek mind nyanyásak, ne haragudj:) de ha választani kéne akkor az a kékes lilás négyzetrácsos vagy milyen
2/8 A kérdező kommentje:
Szerintem nem nyanyás, bár nem feltétlen egyezik egy 40-es férfi ízlése egy fiataléval. Én nem igazán tudnám elképzelni ezeket egy 70 éves nénin, ezekkel a színes absztrakt mintákkal. Azt tudtad, hogy ezek a termékek autisták rajzaival vannak díszítve? Igazából ezt az alapítványt is szeretném támogatni a vásárlással, de a tetszésemet is elnyerték. Igazán különlegesek.
Erre gondoltál?
Ha nem, akkor belinkelnéd?
2016. szept. 9. 22:19
3/8 anonim válasza:
Ne is figyelj az elsőre. Szerintem vedd figyelembe, milyen ruhákat visel és ahhoz válassz. A fehér vékony mintával nem rizikós választás, de szerintem a türkizt is tartalmazó sálak is jól néznek ki.
4/8 anonim válasza:
5/8 anonim válasza:
Hát szerintem lehetne a fehér alapon kék kockás vagy a kék alapon narancssárga figurás vagy esetleg a lila kék kockás ;)
6/8 anonim válasza:
7/8 anonim válasza:
8/8 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!