Kezdőoldal » Szépség és divat » Öltözködés » Hol tudnék minőségi egyszínű...

Hol tudnék minőségi egyszínű pólót venni?

Figyelt kérdés
Fontos lenne, anyaga ne legyen vékony, gagyi.

2016. szept. 9. 20:28
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Én new yorkerből szoktam venni, 2000 ft alatt vannak, általában 1290 vagy 1790 és érdemesebb a picit drágábbat venni, mert vastagabb az anyaga és nem nyúlik annyira könnyedén
2016. szept. 10. 10:22
 2/4 anonim ***** válasza:

Camaieu-t ajánlom, basic részen nagyon jó minőségű pólók vannak. Általában ezeket az alap darabokat ott szerzem be, mert több évig jók és nem vesztenek a minőségükből.

Mangó még, amit ajánlok. 4 éves pólóim vannak onnan, és mindig megkérdezik,hogy új-e. :)

De ha olcsóbb kategóriában keresel jobban, akkor szerintem a h&m se rossz megoldás, de én már sokszor megszívtam vele.

2016. szept. 10. 14:22
 3/4 anonim ***** válasza:
Nekem a New Yorker-ből van rengeteg pólóm! Nagyon jó minőségű 1290.- ért és minden színben lehet találni V illetve környakúakat is.
2016. szept. 10. 15:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Nem hittem, ennyi ember ír majd. Nagyon köszönöm a segítséget! Jövő héten pont utamba esik majd, benézek ezekbe az üzletekbe. Decathlon-ban ma tettem egy próbát, de mérethibásak a pólók 1500 forintért. Jobb karnál kb 35-ös az átmérő, balnál meg olyan 42-es lehetett.
2016. szept. 10. 17:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!