Csak én vagyok így ezzel?
13 éves vagyok 8.-os.
Az egész osztályba már minden lánynak van melle és melltartót hordanak.
Biztos közrejátszik hogy nekik már megjött és nekem nég nem de engem nagyon zavar hogy csak kicsi a cicim.
Egyedül vagyok ezzel 😢?
Köszi a válaszokat :)
tanultál bioszt? ha igen, akkor tudhatnád, hogy a mell genetika kérdése! vagy ti erről nem tanultok az órán?
amilyen géneket örököltél, olyan lesz a melled! ezt fogadd el, de nyugi, még fejlődő szervezet vagy, még nőhet!
Tudom, de félek hogy amikor megyek gimibe ismeretlenekhez akkor cikizni fognak..
Vannak ilyen emberwk ti is tudjátok.
Én csak megakartam nyugodni de köszönöm a válaszokat :)
Örülj neki,hogy kicsi.
A tiéd még lehet nagyobb,ha megjön,de a nagyobb mellekből nehezebb kisebbet csinálni.
Nekem 13 éves koromban 85 D kosaras mellem volt.
És sajnos sokat piszkáltak érte az osztálytársaim, rengetegszer kinevettek miatta... örülj neki,hogy te nem jártál így.
Azóta 17 éves vagyok, lefogytam és 75 E a kosárméretem.
Látod? Csak körméretből tudtam lefogyni? Örökké ilyen maradok.
Örülj neki,hogy akármilyen ruhát felvehetsz és nem kell azt nézned,hogy mellben beleférsz-e.
A fürdőruhákat és a legtöbb alkalmi ruhát is kismellű lányokra szabják. Használd ki az előnyét!
Hát de épp ez a lényeg 😕
Minden ruha nagy,semmi.se jó rám
De köszi a választ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!