SOS! Mit gondoltok milyen ruhába menjek holnap?
Holnap szeretnék egy kicsit jobban kinézni a szokásostól egy bizonyos fiú miatt. (Igen tudom és egyetértek azzal, hogy az iskola nem a divatról szól!)
Leírom nektek hogy milyen ruháim illetve cipőim vannak:)
Pólók: van fekete rövid ujjú, haspólók (de persze nem azok a nagyon has felé érők) van rózsás pólóm illetve bézs, enyhén csillámos póló
Pulcsik: a mostanában "divatos" egyszínű katona zöld (bebújós)
Nadrágok: van fekete, fehér, katona zöld, bézs és mustár színű
Cipők: rózsás, fekete adidas, szürke all star és fehér. (Ezek mind tornacipő jellegűek)
Van farmerkabátom is.
A hajam kiengedve, kivasalva lenne és a tetején összefogva, bekontyolva.
Köszönöm!
14/L
Szia. :)
Pólók közül egy haspólót választanék, persze csak ha holnap jó idő lesz. (ezt nézd meg előre, felém 30 fokot mutat holnapra :D )
Nadrágok közül egy feketét vennék fel.
Cipők közül pedig vagy a fehér all star, vagy a fekete Adidas. :)
Farmerkabát nem kell, esetleg csak reggel ha mész a suliba.
Remélem segítettem.
15/L
"Nadrágok közül egy feketét vennék fel.
Cipők közül pedig vagy a fehér all star, vagy a fekete Adidas."
Fekete nadrághoz nehogy felvedd a fehér cipőt!!!
Az nagyon rossz kombináció.
Szerintem:
Katona zöld felső,fekete nadrág és cipő+fekete póló.
A farmerkabátot fel ne vedd!!!!!!!!!!!!!!!
Azok szerintem irtó rondák.
De ha legalább fényképeket linkeltél volna a ruháidrol.
Ha nem írtál volna csillámos haspolot, azt hinném fiú vagy. Ezek valami borzalmas holmik, gyakorlatilag alkalmatlanok arra, hogy eszrevegyen egy srác.
Nyilván nem miniruhaban kell menni, de csini szandalrol, leggingsrol, lenge ruharol miért nem írsz? 14 évesen is alapvető lenne pár csajos darab.
Az én 9 éves lányom is totál csajosan oltozik, ezért hülyeség hogy 14 évesen felesleges.
Értő olvasás...tudod mi az???
Azt írtam NEM feltétlen miniruha hanem ruha. Egyberuha. Akár maxi. Akár térdig erő. Ízlés kérdése és persze alak.
A csillogó haspóló ami lanyruha, és a többi???? Katonazold pulcsi meg fekete Adidas cipő stb? Hát egy lányos lanyokert rajongó fiú az életben nem fog észrevenni.
De amíg egy csinos ruha neked ribizlis addig nem értem minek kérsz tanácsot.
Nekem a lányom pár évvel fiatalabb nálad de nagyon lányos pici korától kezdve. Remélem így marad és nem a converse lesz a "csini" cipője később sem.
Az pedig hogy radnez az a fiú...hát van 2 szeme. Használja. Ennyi. Többet ne gondolj mögé. Attól még lehet jó a kapcsolata mert radnez. Ha pedig szakít a csajjal valószínűleg nem kezd veled, ha tenyleg hasonlitasz a lányra. A fenének hiányzik hogy az exre emlekeztesd.
Huha. Erto olvasas? Milyen csillamos haspolo?😅 egyebkent a fiuval alakultak mar a dolgok de nem baj:)
Nagy kar hogy a fiuk 60-70%-a nem a "lányos lányokért" rajong. Ez egyertelmu hogy 8-9 evesen olyan ruhakat hord. Egyebkent en is szoktam olyan ruhakat hordani de nem egyfolytaban. Mert nem mindegyik stilusos annyira. Es nem is iskolaban fogom felvenni. Ugyhogy ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!