Hol lehet jó minőségű, divatos női cipőt venni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, tanácsot szeretnék kérni, hol tudnék nem aranyárban, de mégis divatos, nőies, minőségi cipőt venni?
Sajnos én idáig a Deichmann-ban vásároltam, de nagyon gagyi lett az utóbbi években, pár hónapnál tovább egy cipő sem bírja.
Szeretnék őszre 1-1 magassarkú bokacsizmát munkába járáshoz(barna, fekete) és 1-1 kényelmes, rohangálós balerina cipőt ugyancsak barna és fekete színekben.
2016. szept. 5. 12:39
1/6 anonim válasza:
CCC? De amúgy a Deichmannban is van jó, csak nem mindegyik márka az, amit forgalmaznak. Ez a CCC-ben is így van, a Lasocki cipők tartósak, bőrből készültek, azok jók, a többi pont ugyanaz a gagyi összeragasztott kínai.
2/6 A kérdező kommentje:
Sziasztok, bocsánat, hogy nem egyesével válaszolok, de rengeteg privát üzenetet kaptam, hogy hányas a lábam, meg lenne eladó cipő :)
Nem szeretnék használtat, kizárólag üzletben vásárolok cipőt, amire van garancia. De azért köszönöm.
2016. szept. 5. 14:27
3/6 anonim válasza:
kalapod.hu itt vegyél olcsó és jó csak mérethibásak ezért egy számmal nagyobbat kell venni és nagyon frankók :D
4/6 anonim válasza:
Az csak nekem alap, hogy cipőt próba nélkül soha nem veszek??? Csomószor a méretem, de kényelmetlen...
5/6 A kérdező kommentje:
Szia, megnézem ezt a kalapod.hu oldalt, ezek szerint rendeltél már innen. De ez most komoly, hogy 1 számmal nagyobbat kell venni? Mert sehol nem írja.
2016. szept. 6. 12:30
6/6 A kérdező kommentje:
amúgy ezek a termékek milyen gyártmányúak? Ugye nem kínai?
2016. szept. 6. 12:41
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!